tiistai 18. marraskuuta 2014

K: Lunta!

Moi!
Kouluarki jatkuu. Viime viikon tiistaina täällä vietettiin Remembrance Dayta. Koulussa meillä oli aamulla aamunavaus aiheeseen liittyen ja laulettiin siis siellä kuoroluokan kanssa. Keskiviikkona laulettiin kans paikallisen Probus- kerhon kokouksessa. Molemmat "keikat" meni hyvin vaikka vähän jännittikin! 

Koulun musiikkipaita

Alotettiin uus kuorokappale, mikä tullaan esittämään paikallisella ala-asteella


Lähetin kans kuluneella viikolla kotiin ekan postipaketin, joka ilmeisesti tuli eilen perille!

Kanadalaisii karkkeja ja tuoksukynttilöitä
Mun kuvistyö saimaannorppien uhanalaisuudesta on kohta valmis!

Sata päivää jo täynnä!


Viime torstaina saatiin ekaa kertaa lunta sen verran että sitä jäi vähän maahankin :D.Perjantaiksi lumi jo suli... Menin pikasesti shoppailemaan siksi aikaa kun hostisä- ja veli meni ostamaan lasketteluvälineitä.Viikon sää :D


Lauantai-illalla Brightonin rotary- klubi järjesti jouluhuutokaupan, jossa minä ja Chloé oltiin auttelemassa.  


Joulupukin kanssa kuvassa! Oli kivaa, vaikkei mun ilmeestä sitä näykkään :D


Sunnuntaiaamuna heräsin sitten tähän! Lumi suli aikalailla täysin iltaan mennessä mutta maanantaiksi sitä oli tullu jo lisää. Oli kyllä kiva nähdä lunta taas pitkän ajan jälkeen. :)Sunnuntaina, varmaan talvisesta säästä innostuneena, hostäiti laitto joulukoristeet kuntoon. Osa jäi kuulemma vielä puuttumaankin :D.
On se kaakao hyvää keskellä lumisadetta!


Eilen illalla olin toista kertaa mukana paikallisen kirkkokuoron harjotuksissa. Kuoro koostuu aikalail pelkästään eläkeläisistä, mutta laulaminen on aina kivaa :D.

Koulumatkalla

Tänään on ollut tosi kylmä ja tuulinen päivä, toivon vaan ettei tää lumi taas sulais, en tosta loskasta sen enempää tykkää... Torstaina mennään hostsiskon ja Chloén kanssa shoppailemaan ja vihdoin kattomaan uusinta Nälkäpeli- leffaa! Perjantaina on luvassa Brighton Santa Claus- paraati johon osallistutaan rotaryklubin kanssa. Lauantaina kirkkokuoro äänittää lauluja ja taidetaan päästä ihan levylle :D. Ja sunnuntai-iltapäivällä koittaa sitten mun muutto, täytyy alkaa pakata... Miten mulla on nyt jo niin paljon enemmän tavaraa kun tullessa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti