lauantai 13. joulukuuta 2014

N: Eureka Skydeck

Moikka taas pitkästä aikaa!

Mulla ei oo mitään ihmeellisempää kerrottavaa, mutta päivittelen kumminkin. Täällä vietellään nyt kesäloman ekan viikkoa, ja hellettä pukkaa. Eilen pääsin ekaa kertaa puhumaan kunnolla suomea, kun Sara Colacista (pieni kaupunki parin tunnin päässä Melbournesta) tuli meille yöksi. Vietettiin päivä kaupungissa käyden muunmuassa kuuluisassa Skydeck-pilvenpiirtäjässä, suomalaisen omistamassa skandinaavista ruokaa tarjoavassa Finn-kahvilassa ja Ikeassa. Vaikka suomi tuntuikin tosi oudolta, oli jotenkin tosi ihanaa puhua sitä, ja näin untakin Suomesta pitkästä aikaa.

Aikaisemmin tällä viikolla tanskalainen Julie tuli meille yöksi, ja (myös) meillä oli tosi kivat pari päivää. Tehtiin ruokaa, katottiin leffaa meidän miniteatterissa ja juoruttiin spassa. Oli niin siistiä huomata, kuinka hyvin ymmärrän tanskaa! Julie on ehkä mun parhain kaveri täällä juuri nyt, ja meillä on ihanan paljon yhteistä. Julien lähdettyä menin taas vaihteeksi ehdottomaan lempparilähiööni Fitzroyhin kaluamaan kirppareita ja ihania ravintoloja. Ihmiset siellä on kaikki niin cooleja, että voisin naida jokaisen vastaantulijan haha! Tässä kuvia pilvenpiirtäjästä.

Ps. Niin, ja olin viime sunnuntaina Phillip Islandilla käymässä, ja multa löytyy noin 19993393993 kuvaa kenguruista, koalasta ja pinguista! Nähdään siis pian :-)

IMG_9714k IMG_9710c IMG_9703l IMG_9687k IMG_9691x IMG_9682k IMG_9703l

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti