keskiviikko 26. lokakuuta 2016

K: Arizona pt 3

Keskiviikko 1.7.Canada Dayn aamuna perheen lapset löys piha-aidan takaa havalina- sian, jota me sitten syötettiin.
Targetissa käyty :D

Päivällä oli taas tosi kuuma ilma, joten metiin keilaamaan.

Only in America. Kyltti siis kieltää käsiaseet keilahallissa


Ella, minä, Wylder ja Michael


Voitin! :D


Käytiin hakemassa juomat Eegee's- nimisessä paikassa. Noi oli siis jonkinlaisia slushien ja smoothien sekotuksia.


Illalla mentiin Wylderin kaverin 5-vuotissynttäreille, jotk pidettiin uima-altaalla.

Torstai 2.7.

Torstai oli shoppailupäivä. Ella oli lähdössä kesäleirille, joten kierreltiin kaupungilla ostamassa vaatteita ja tarvikkeita sitä varten. Käytiin yhdessä hyvin amerikkalaisessa kaupassa ostamassa makuupussi. Toikin kauppa oli sellanen, mitä Suomessa ikinä näkis.

Seuraavaksi mentiin ostamaan Ellalle ratsastussaappaat tollasesta cowboy- kaupasta. En oo ees tienny, että cowboy-saappaita on niin paljon erilaisia :D.
S'mores Frappuccino

Tucson Mall

Illalla me mentiin syömään Hollyn äidin luo. Talo oli kukkulalla ja sieltä oli tosi hieno näköala!Perjantai 3.7.


Perjantaiaamuna ajettiin koko perheen voimin päiväretkelle itään päin. Ensin käytiin Texas Canyonissa, The Amerind Museumissa. Käytiin siellä olevassa taidemuseossa ja alueen alkuperäisasukkaiden museossa.Paikka on muuten nimetty Texas Canyoniksi siksi, että paikalle muutti 1800-luvun lopulla texaslainen perhe, jonka suku asuu alueella vieläkin.Alueella oli valtavia kivimuodostelmia, joilla Wilder ja Michael kiipeili. 

The whole crew
Texas Canyonin jälkeen mentiin Kartchner Cavernsin kansallispuistoon, jossa käytiin valtavassa tippukiviluolassa. Luolassa ei saanut ottaa kuvia, joten tässä pari kuvaa netistä :D. Mutta paikka oli tosi upee! Ja kiva tauko paahtavalle ulkoilmalle.


Illalla mentiin vielä Pinnacle Peakin Trail Dust Towniin, joka oli villin lännen teemainen "kaupunki". Siellä oli ravintoloita, kauppoja ja erilaisia laitteita, kuten karuselli, maailmanpyörä ja kullanhuuhdontapiste.Illalla mentiin katsomaan villin lännen stunt showta, jossa oli paljon ammuskelua ja erilaisia temppuja ja erikoistehosteita.Lauantai 4.7. 
Fourth of July selfie with a cactus

Drive in- apteekki Lauantaiaamuna mentiin ostamaan Ellan viimeiset leirikamat


Strawberry lemonade <3

Ammuttiin pari pientä rakettia pihalla....
... Ja sitte suunnattiin Tucsonin country clubin itsenäisyyspäiväjuhliin!Paikalla oli DJ, pomppulinna, photo booth, benji-hyppypiste, kasvomaalausta, pelejä ja kaikkea muuta. Myös koko illan esillä ollut all you can eat buffet, josta sai kaikkea meksikolaisesta ruuasta grilliruokaan, jätskibaarista amerikanlippu-kekseihin.Ja illalla tietysti ilotulitusnäytös Born in the USA:n tahtiin. :DAll colour cordinated!
Sunnuntai 5.7. 
Vierashuone, jossa nukuinSunnuntaiaamuna heräsin aikasin, hyvästelin muut ja lähdin Hollyn kanssa lentokentälle. Tucsonin kenttä oli tosi pieni (tai no, Turun lentokenttä vie kyllä yhä voiton), eikä lähtöselvityksessä kulunut varttia enempää. Kohta olinkin jo koneessa matkalla halki maan kohti Chicagoa.

Bye, Tucson!

Vaihdoin mun paikkaa lähtöselvitysautomaatilla ja sain koko kolmen penkin rivin itelleni molemmilla lennoilla. Ei paha! :DThe Windy City


Chicagossa alkoi odotus. Tulin sinne yhden maissa ja lento Torontoon lähti viideltä. Ei muuten mitään, mutta ilmanen netti kesti vain tunnin, eli loppuvaiheessa alkoi olla jo epätoivoiset ajat. :DVihdoin koneessa!


Matkaviihteena tullilomakkeiden täyttöäTorontossa kuljin miltei täsmälleen samaa reittiä kuin elokuussa Kanadaan tullessa, mikä tuntui tosi oudolta! :D Janette oli vielä samaan aikaan toisessa terminaalissa valmiina lähtemään koti-Suomeen.Kentältä mut haki pariskunta Brightonin rotaryklubista, ja matkalla pysähdyttiin tietysti Tim Hortonsissa. Home sweet home.

(ja miten niin myöhästynyt postaus, eihän Arizonan matkasta ole kun vaan puoltoista vuotta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti