lauantai 17. toukokuuta 2014

Aloitusteksti

Eli alkuun vähän esittelyä: Oon siis Kaisa, 16- vuotias (vielä noin viikon ajan!) lukiolainen pikkukunnasta Länsi-Suomesta. Käyn laulutunneilla, luen, kuuntelen musiikkia ja pyörin internetin ihmeellisessä maailmassa. Tykkään hirveesti eri kielistä ja se oli varmaan yksi suurimmista syistä sille, että päätin hakea vaihto-oppilaaksi. Muita syitä olivat varmaan tuttujen vaihtokokemukset ja halu tutustua toiseen kulttuuriin.


Oon siis menossa Rotaryn vaihto-oppilaaksi Kanadaan, Ontarion provinssiin, Brightonin pikkukaupunkiin. Brighton on noin 11 000 asukkaan kaupunki noin 150 kilsaa Torontosta itään päin. Se on melko pieni paikkakunta maaseudulla, Ontariojärven rannalla ja näyttää tosi kivalta paikalta!(kaupungin nettisivut)

Olen jo saanut ekan hostperheen tiedot ja kouluni tulee olemaan ens lukuvuoden ajan East Northumberland Secondary School, eli ENSS (löytyy täältä), jossa tulen olemaan luokalla 12 eli Senior. Koulussa näyttää olevan paljon eri kerhoja, urheilua ja ennen kaikkea pari kuoroa ja aktiivinen musikaaliosasto!! Koulun oppilasmäärä, 1200, tulee kyl tosiaan olemaan erilaista verrattuna nykysen lukioni max kahteensataan oppilaaseen...

Tässä blogissa minä ja Netta kerrotaan siis omista vaihtovuosistamme maailman eri puolilla. Tarkoitus olisi myös vertailla eri asioita, yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia Suomen, Australian ja Kanadan välillä. 
Joten tervetuloa blogiin! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti