lauantai 14. kesäkuuta 2014

K: 51 päivää jäljellä

Moikka! En oo hetkeen kirjoitellut mitään, kun ei oo oikein ollut paljon uutta kerrottavaa. Nyt ajattelin kuitenkin päivitellä tänne vähän vaihtoasioita. Sain tällä viikolla viimein Kanadan viisumin ja U.S.A.n matkustusluvan hakemuspaperit lähetettyä kaikkien vaistoinkäymisten jälkeen! :D
Lisäks olin tiistaina paikallisen Rotary-klubin kokouksessa ja sain sieltä klubin viirin. Rotarylla on siis tapana, että vaihto-oppilas antaa lähettäjä- klubin viirin vastaanottavalle ja päinvastoin. Vien tän viirin siis Brightonin Rotary- klubille.
Kuvassa näkyy myös Lahden koulutustilaisuudesta ostetut T-paidat ja Suomen rotaryn pinssit. Näitä pinssejä ostettiin 50 kpl, mutta lisää pitää vielä tehdä paaaljon! Se urakka onkin sitte seuraavaksi edessä! Rotaryn vaihto-oppilaat tekee/ostaa siis pinssejä, joita vaihdellaan muiden vaihtareiden kanssa ja kiinnitellään Rotary- bleisereihin. :)
Ei mulla tässä vaiheessa sitten muuta. Koko vaihtovuosi tuntuu vieläkin tosi kaukaiselta ja absurdilta, mutta luulisin, että se muuttuu heti, kun aletaan järjestellä konkreettisia asioita; matkalaukkuja, rahanvaihtoa ja osoitemuutoksia. En voi ees kuvitella miltä susta Netta tuntuu tässä vaiheessa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti