maanantai 22. syyskuuta 2014

K: 50 days abroad

Moi!
Tänään tajusin et on kulunut 50 päivää siitä kun lähdin Suomesta! On kyl tosi outoa, tuntuu kun olisin ollu täällä jo paljon kauemmin, mut toisaalta tuntuu ku olisin tullut tänne just vasta. Tää viikko on aika tärkee, koska tänä viikonloppuna Brightonissa järjestetään siis Applefest- tapahtuma, jonka järjestelyistä mun host-äiti vastaa. Sinne on tulossa myös piirin muitakin vaihtareita osallistumaan paraatiin sunnuntaina rotarylaisten kanssa.

Lisäks tällä viikolla on siis Terry Fox Run josta mainitsinkin viime postauksessa. Eli jos kerää rahaa/lahjottaa 20 dollaria juoksua varten, saa osallistua ja saa Terry Fox-t-paidan. Koululla on lyhyemmät tunnit ja torstai-iltapäivällä on ite juoksu. Juostaan siis sellanen reitti ja kaikki pukeutuu asuihin tai koulun väreihin. Mä ja Chloé mennäänkin parin mein luokkalaisen tytön kanssa huomenna shoppailemaan asuja.

Mutta kerron Applefest- viikonlopusta ja Terry Fox Runista sitten myöhemmin, nyt vähän kuvia viime viikolta.


Keskiviikkona oli siis koulukuva. Oli muuten samanlaista kun koulukuvat Suomessa paitsi että ei otettu mitään yhteiskuvia, pelkästään yksilökuvat jotka kuvattiin seisaaltaan, mikä oli aika outoo :D.

Kuvistyö
Hostperheen takapihalla koiran kansTorstaina host-isä oli golf-matkalla ja mentiin sitten host-äidin, -mummon ja -siskon ja naapurin kanssa syömään yhteen hienoon ravintolaan. Oli kyllä tosi hyvää!


Mä, Karen ja Chloé

Perjantai-illalla oli siis Terry Fox Dance koululla. Tänkin tarkotuksena oli kerätä rahaa syöpätutkimukseen. Oli kyllä kivaa nähdä millasta noissa tansseissa on, vaikka toi ei kuulemma oo ihan niin suosittu kun muut koulun tanssit. Mut juteltiin meidän luokkalaisten kanssa ja tanssittiin ja ihailtiin noita valoja.:D

Sunnuntaina osallistuttiin muiden piirin vaihtareiden kanssa rotaryn hyväntekeväisyyskävelyyn Torontossa. Kierreltiin Toronton vanhaa kaupunkia ja siellä oli rotarylaisia oppaina kertomassa eri nähtävyyksistä.


Hockey hall of fame, jonne haluun vielä päästä ihan sisälle asti!Oli myös tosi kiva, että Janette, joka on siis kans suomalainen vaihtari, joka asuu Toronton lähellä, pääs kans tulemaan. Oli kyl niin kiva puhuu suomee taas pikästä aikaa vaikka varsinkin aluks siin oli vähän ongelmia :D. 
Amanda (Chile), Lara (Sveitsi), Janette(Suomi), Chloé (Ranska), mä, Mako (Japani), Micaela (Argentiina) ja Floortje (Hollanti).

Tässä vihdoin kuvia Terry Fox runista ja Applefest- viikonlopulta!Nyt lukemaan hissan kokeisiin! Ens kertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti