keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

K: April

Moi! Kohta on taas tääkin kuukausi ohi, ja kotiintulo lähenee aina vaan. En muista oonko sanonu sitä täällä, mut lennän kotiin 14. heinäkuuta illalla, ja perillä Suomessa oon 15. päivän iltapäivällä. Vielä on siis noin kaks ja puoli kuukautta aikaa täällä. Huhtikuu kulu tosi nopeesti taas, alkukuu oli kiireistä ja nyt on ollu ihan perusarkea. Ens kuussa on taas enemmän ohjelmaa; huomenna lähen nelipäiväselle, Rotaryn järjestämälle johtajuusleirille, 10. päivä mennään Niagaran putouksille ja loppukuusta järviristeilylle rotarilaisten kanssa.

Täällä ollaan jo valmiina Canada Dayhin :D
Keskiviikkona 15. päivä mentiin enkun luokan kanssa teatteriretkelle Torontoon kattomaan Macbeth.Natalie oli käyny Toronton Kensington Marketilla ostamassa tota henna-ainetta joten se teki mulle kuvistunnilla tollasen "tatuoinnin".
Sää tolla viikolla oli tosi lämmin ja olin parina iltana terassilla lukemassa koulun jälkeen


Tein kerran keksejä koulun jälkeen

Subwayssa lounastunnilla


Banaanimuffinssien tekoa

Viime perjantaiaamuna ulkona näytti tältä... se onneks kyllä suli päivän mittaan

Hissan tunnilla


Perjantai-illalla menin yökylään Amandalle. Lauantaiaamuna mentiin auttamaan Bellevillen rotaryklubin hyväntekeväisyystapahtumassa.

Sunnuntaina käytiin hostisän ja -veljen kans leffassa kattomassa Mall Cop 2

Koristeltiin kakkuja kotsantunnilla


Tiistaina päätettiin hetken mielijohteesta mennä leffaan koulun jälkeen. Brianna sai pari viikkoo sitten ajokortin, joten se ajo meiät Cobourgiin.


Mentiin ekaks Menchie's- nimiseen frozen yogurt- paikkaan, jossa mä ja Brianna ei oltu ennen käyty. Oli kyl hyvää!Käytiin Walmartissa pyörimässä hetken aikaa kun Brianna tartti sieltä jotain sen kouluprojektiin, ja sitten mentiin leffaan. Oltiin kattomassa Age of Adaline, joka kertoo siis 1900- luvun alussa syntyneestä naisesta, joka joutuu onnettomuuteen parikymppisenä ja lakkaa ikääntymästä, ja oli kyllä hyvä leffa. Sen jälkeen mentiin A&W-pikaruokalan drive in-iin, mikä oli Briannan eka kerta kun se ajo ite sinne. Muuten meni hyvin, mutta ajettiin reilusti luukun ohi ja täyty peruuttaa takas, onneks meiän lisäks siel ei ollu muita autoja :D. Päädyttiin kuitenkin parin eksymisen jälkeen illalla vihdoin takas Brightoniin.


Kotsassa


Tällästä tällä kertaa. Nyt meen nukkumaan, huomenna aikanen herätys ja lähtö Camp Enterprise- leirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti