maanantai 18. toukokuuta 2015

K: Camp Enterprise

Moi! En oo taas hetkeen päivitelly kiireiden ja teknisten ongelmien takia, mut täältä tulee uutta postausta! Jaan viimeviikkojen tapahtumat pariin osaan, tässä ekaksi juttua Camp Enterprise- leiriltä vappuviikonlopulta. Se leiri oli siis tän meidän lähialueen rotary- klubien järjestämä, ja se oli bisnes- ja yrittäjyysteemanen, mutta oli kans paljon ryhmätehtäviä ja vastaavia, joten vaikka en ite oo bisnesasioista hirveen kiinnostunu, löyty sieltä myös jotai kiinnostavaa.


Meillä oli täys aikataulu, aamukuudesta ilta 11 aikaan. Meillä oli joka päivä pari puhujaa, ryhmäytymispelejä ja sitte joku bisnekseen liittyvä peli. Ekan päivän pelissä tasapainoteltiin tuotannon ja myynnin kanssa; meidän ryhmä meni konkurssiin, mut alotettiin alusta ja voitettiin koko peli! :DMeillä oli paljon ulkopelejä; pussijuoksua, kottikärrykisaa sun muitaLeiri pidettiin Peterborough'n kaupungissa, Trentin yliopiston kampuksella ja me majottauduttiin yliopiston asuntolassa. Kiva että tuli sekin koettua, mutta en kyllä haluis tuolla asua, ei ahtaat, pimeet käytävät, kovat sängyt ja koko kerroksen yhteiset vessat ja suihkut, oikeen napannu :D.


Meidät oli jaetta kaheksaan eri joukkueeseen, joilla kaikilla oli omat värit ja niiden mukaset t-paidat joita pidettiin koko viikonlopun ajan. Mä olin tan-joukkueessa.


Säässä ei ollu valittamista!


Meiän puhujat oli kaikki nuoria yrittäjiä, osa oli lähialueelta. Joukossa oli kompostoitavan roska-astian ja auton ja pyörän hybridin keksijöitä, tiimi tutkijoita, jotka käyttää mikro-organismeja puhdistamaan vettä kemikaaleista ja naapurikaupungista kotosin oleva mies, joka koeajaa työkseen uusia autoja, kuvaa niitä kameradroidilla ja laittaa videot YouTubeen. Eli kaikkee laidasta laitaan :D.


Kananmunarulettia: puolet raakoja ja puolet kovaksi keitettyjä ja noiden kahden piti rikkoo niitä vuorotellen otsaansa :D


Perjantai-illan karaokeeLauantaina oli leirin tärkein peli, jossa ammattiliittoa ja yritystä edustavat joukkueet yritti keskenään sopia työsopimuksen.Me oltiin ammattiliiton puolella ja meidän sopimus oli valmiina ensimmäisenä. Meidän tiimit pysy aika sivistyneinä, mut muutamassa neuvottelussa oli kuulemma noussu tunteet pintaan, kun odoteltiin käytävässä pelin jäkeen, kuulu monesta neuvotteluhuoneesta aika paljon huutamista, viime vuonna joku oli purskahtanu itkuun pelin aikana :D.


Loppupisteissä jäätiin kuudenneksi, mutta viikonloppu oli kyllä tosi kiva ja mielenkiintonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti