torstai 21. toukokuuta 2015

K: Summer's here!

Päätin yhdistää toukokuun tapahtumat, tähän mennessä, tähän postaukseen, joten valmistautukaa kuvatulvaan! :D Täällä on koulua enää muutama viikko jäjellä, huomenna on prom ja viikonloppuna vika Rotary- orientaatio. Kesä on aika lailla täällä, on ollu jo pari 30- asteen päivää ja kaikki luonto on ihan vihreenä. Viime maanantaina oli Victoria Day, joka alottaa täällä kesäkauden.


Lauantaina leirin jälkeen mentiin mun hostsiskon, mun kaverin Nafshiyan ja sen siskon kanssa kattoman Avengers 2'ta. Sitä ennen käytiin kävelemässä Cobourgin rannalla.


Tää kuva o ihan toukokuun alusta, nyt kaikissa puissa on jo lehdet.

Trilium- Ontarion kansalliskukkaMe mentiin koulun retkelle neljän tunnin päähän etelään, Stratfordin kaupunkiin, kattomaan Sound of Music- musikaalia. Oon nähny sen muutaman kerran suomeks mut en ennen enkuks lavalla, pelkästään elokuvana. Se oli kyllä tosi hyvä! Kaikki näyttelijät laulo ja tanssi tosi hyvin. Esityksen jälkeen meillä oli lyhyt kysymys ja vastaus-tilaisuus parin näyttelijän kanssa, koska yks näyttelijöistä kävi aikanaan meidän koulua.
Mäkkärin kautta kotiin :D


Äitienpäiväviikonloppuna mun hostperhe meni häihin, joten mä olin kylässä Amandan luona.

<3

Amanda ja Luna- koira :D

Päivä alkaa hyvin Tim Hortonsilla :D


Sunnuntaina rotarylaispariskunta vei mut ja Chloén Niagaran putouksille. Lähettiin noin kolmen tunnin ajomatkalle aikasin aamulla ja tultiin myöhään illlalla kotiin. Rotarylaiset oli hommannu meille sellaset passit, joihin sisälty käynti perhosobservatoriassa, laiva-ajaelu putouksilla, kävely putousten takana ja 4D- esitys, joka kerto putousten synnystä, ja sisälsi paljon erikoistehosteita, vettä, sumua sun muuta. Meidän päivä oli pitkä ja täynnä tekemistä. Iso kiitos taas kerran rotarylaisille!Tää perhosobservatorio oli tosi siisti paikka. Siellä oli kaikenlaisii trooppisia kasveja ja erilaiset perhoset lenteli siellä vapaasti ympäriinsä. Yritettiin kovasti Chloén kanssa saada niitä laskeutumaan mein käsille, mutta ei oikeen onnistuttu :D.


Mun eka Froster- jäähilejuoma!

Prom-lippu ostettu!


Pitkää viikonloppua (16.-18.päivä) edeltävänä perjantaina oli Trentonin katolilaisen koulun järjestämä värijuoksu, jossa kerättiin rahaa Trentonin sairaalalle. En oo ennen vastaavassa ollu, ja oli kyllä kivaa! Oli vaan vähän hankalaa yrittää pestä toi väri pois jälkeenpäin koulun vessassa, koska me mentiin tuolta suoraan leffaan kattomaan Pitch Perfect 2! Mut sain vihreen värin pois mun kulmakarvoista ja korvista, hiuksistakin se lähti myöhemmin pesussa :D.

Holly, mä ja Natalie juoksun jälkee


Lauantaina mentiin hostperheen kanssa pienelle reissulle Lake on the Mountain- nimiseen paikkaan, jonku tunnin päähän meiltä. Toi oli siis järvi, joka on mäen päällä, korkeella Ontario- järven pinnasta. Tossa järvessä on lisäks outoo se, ettei tutkijat vieläkään ymmärrä, missä sen lähde on.
Lauantai-illalla menin yökylään Natalielle Briannan kanssa, ja sunnuntaina Briannan äiti, joka saa armeijan alennuksia, vei meidät Canada's Wondeland- huvipuistoon. Oli kyllä tosi helteinen päivä, ja paikka oli täpötäynnä ihmisiä, pitkän viikonlopun takia. Ite en oo mikään huvipuistolaitteiden ystävä, mut oli kyl tosi kiva päästä käymään siellä vielä kun täällä oon.


Tässä siis vihdoin postausta tän kuun tapahtumista! Nyt meen nukkumaan, huomenna iso päivä, luvassa prom paraati ja itse prom. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti