sunnuntai 2. marraskuuta 2014

K: Lokakuun vika viikko


Moi!
Nyt on siis Toronton konferenssi ja halloweeen molemmat takana ja molemmat oli kyl tosi kivoja kokemuksia. Tähän postaukseen tiivistänki kuluneen viikon tapahtumia.


Perjantai- iltapäivällä rotarylaispariskunta ajoi mut ja Chloén Torontoon Westin Prince- hotelliin, jossa konferenssi pidettiin.


Illalla käytiin porukalla läpi viikonlopun aikataului ja meiän hommia konferenssissa. Lauantaiaamun avajaistilaisuudessa meidät esiteltiin ja me kannettiin oman maan lipu lavalle. Loppupäivän me oltiin pareissa ja osallistuttiin eri puhetilaisuuksiin. Toinen parista esitteli puhujan aluksi ja toinen kiitti lopuksi. Perjantai- illalla mentiin vielä ruokasaliin, jossa oli cocktailtilaisuus jossa oli kaikkee tosi hyvää ruokaa. Japanilaisen vaihtarin Makon hostklubi järjesti tän konferenssin ja Mako soitti pianoa cocktailtilaisuudessa. Mako kerto että on soittanu 3- vuotiaasta ja sen kyllä huomas, Mako soitti aivan mielettömän hyvin!


Perjantai-illalla osa porukasta oli lähdössä hotellin uima-altaalle. Ite en ajatellu aluks mennä mut sit kuulin kun joku sano taikasanan; sauna. Sen kuultuani lähestulkoon juoksin hotellin allasosastolle. Sauna ei itessään ollut mitään verrattuna suomalaisiin saunoihin mut oli kyl niin kivaa päästä ees jonkinlaiseen saunaan pitkästä aikaa! Ja oli kyl hauska ku mä, ruotsivaihtari Gustav ja tanskavaihtari Johan valitettiin 50-60- asteisen saunan kylmyyttä ja lähestulkoon kaikki muut joutu käymään viilentymässä aina viiden minuutin välein :D


Lauantaiaamuna osallistuttiin siis avajaisiin ja puhetilaisuuteen, jossa mä esittelin puhujan ja argentiinalainen Micaela oli kiittämässä. 

Lounaan jälkkäripöytää ;)

Koko porukka koossa!

Mä, Amanda ja Micaela


Illalla oli illallinen ja konferenssin James Bond- teeman mukasesti myös kasino. Ite en tajunnu niistä peleistä yhtään mitään, vaan lahjotin mun "rahat" muille vaihtareille :D. Oli kyllä viimisenpäälle fiini tilaisuus, kiitos äitille ja iskälle kun opetitte mut käyttämään kaikkia noita eri ruokailuvälineitä oikeessa järjestyksessä :D. 

Valokuva-automaatin kans pelleilyä

Amanda, viime vuoden Ruotsissa viettänyt rotex Emily ja Mako
Micaela, mä, Mako ja Amanda (oltiin menossa nukumaan, siks pyjamat mulla ja Makolla :D)


Lopuun vielä parit yhteiskuvatMaanantaina oli melko normaali koulupäivä, yhellä tunnilla rotaryklubi piti esitelmiä koulussa nuorisovaihtoon liittyen ja mä olin niissä puhumassa mun tähänastisista kokemuksista.


Valmiina teatteriin!
Tiistaina tulin koulusta kotiin jo lounastunnilla ja lähdettiin hostäidin, -siskon, -mummon ja sen ystävän kanssa Torontoon kattomaan Wicked- musikaalii. Sen näkeminen on ollu mun tosi iso unelma pitkän aikaa ja toivoin, että oltais menty kattomaan se New Yorkissa. Mut onneks Wicked tuli kiertueelle Torontoon noin kuukaudeksi ja hostäiti hommas meille liput ja oon kyllä niin tosi tosi kiitollinen!Toronton keskustaa

Ennen teatteria mentiin syömään Eaton centeriin, aivan valtavaan ostoskeskukseen aivan Toronton keskustaan.Musikaali oli kyl aivan mahtava! Hyviä lauluja, pukuja, lavasteita ja tehosteita. Osaan osan lauluista uloa niin yritin laulaa niitä mukana niin hiljaa kun mahdollista :D.


Esimerkki mun normi kouluruuasta täällä, vettä ja koulun ruokalasta ostetut ranskikset ja hedelmiiKeskiviikkoiltapäivällä menin koulun jälkeen mein parenting- opettajan kerhoon leipomaan keksejä ja koristelemaan cupcakeja seuraavan päivän halloween- lounasta varten. Oli kyl tosi kivaa jutella kaikkien muitten kanssa ja samalla koristella kuppikakkuja :D.
Mun kurpitsakaiverruskamu :D

Torstaina kaiverrettiin hostsiskon kanssa halloween- kurpitsat. 
Perjantaina oli rento parenting- tunti; tehtiin pirtelöitä ja hedelmälautasia. Ideana oli tehdä ruokaa, joka olis terveellistä raskaana oleville, kun nyt käsitellään tunneilla raskausaikaa.

Hailey ja Sam parentig- tunnilta :)

Ja nyt vihdoin siihen Halloweeniin! Viime hetken asuna päätin pukeutua Minni Hiireksi :D.Vietin perjantai- illan yhen meiän koulun entisen vaihtarin ja sen kavereiden kanssa. Meitä oli joku kymmenen hengen porukka ja kierrettiin karkkikierroksella Brightonin syrjäkylän kaduilla. Meitä oli mukana mun lisäs mm. viikinki, noita, pelle ja uuni :D. Muutamat ihmiset vähän kyseli että ollaanko me vähän vanhoja karkkien keräämiseen :D


Oli kylmää ja sateista joten lopetettiin kierros vähän yli tunnin jälkeen ja mentiin yöks sen vaihtarikaverin luokse. Oli kyl tosi kiva eka halloween kaiken kaikkiaan :)! Ainoo huono puoli oli se, että kylmän ilman takia mulla on nyt kiva flunssa... No, toivotaan että parannun parin viikon päästä olevaa kuorokonserttia varten!

Sain aamulla koko porukan ylimääräset karkit sen kunniaks, et vietin ekaa halloweenia :D


Tältä viikonlopulta ei oo kauheesti kuvii, pähkinänkuoressa nää pari päivää on menny karkkia syödessä, läksyjä tehdessä, niistäessä ja leffoja katellessa. Tänää iltapäivällä kävin mun counselorin kanssa tapaamassa mun seuraavaa hostperhettä. He ovat siis pariskunta, jolla on kolme lasta jotka opiskelee yliopistossa, eivätkä siis asu enää kotona. Tulevat hostvanhemmat vaikutti kyllä tosi mukavilta, niillä on kaks söpöä kissaa, paljon kirjoja ja soittimia ja koti vartin kävelymatkan päässä koulusta :). Tällä hetkellä suunnitelmissa olis että muutan tän kuun viimisenä viikonloppuna eli 28-30 päivä.

Tässä siis tapahtumia lokakuun vikalta viikolta, hyvää alkavaa kuuta kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Tätä blogiasi on tosi mukava seurata! Moni seuraa mielenkiinnolla vaikkei kommentoikaan; minä ajattelin nyt kerrankin jättää edes muutaman sanan :)
    Kiva kun laitat paljon kuvia; välillä vilahtelee tuttuja paikkoja parin vuoden takaiselta reissulta.
    Hyvää syksyn ja alkavan talven jatkoa Sinulle!
    Ja onnea uuteen host-perheeseen!

    VastaaPoista