lauantai 21. helmikuuta 2015

K: Ganaraska Camp

Heissan!
Pari viikkoo sitten oli Rotary- leirillä Ganaraska Forest Centre- nimisessä paikassa. Leiri alko sunnuntaiaamuna, ja kotiin tultiin keskiviikkoiltapäivällä. Siellä tavattiin ekaa kertaa uudet, ens vuoden vaihtarit. Tuntuu kyllä oudolta seurata uusien vaihtareiden valmistautumista lähtöön! Tuntuu kun olisin itekkin just vasta ollu siinä vaiheessa!

Leiriä varten meiät jaettiin ryhmiin, jotta tutustuttaisiin hyvin toisiimme

Meidän pöytä :D
 Sunnuntaina majotuttiin meidän huoneisiin, joissa jokasessa oli yks nykynen (Inbound) ja yks tuleva (Outbound) vaihtari. Mä jaoin huoneen Breighanan, mun kolmannen perheen siskon kanssa, joka menee vaihtoon ens vuonna. Meillä oli vähän koulutusta ja sitte mentiin ulos pelaamaan ryhmäytymispelejä ja kaikkee vastaavaa. Oli kyl tosi hauskaa seurat, miten lämpimistä maista tulleet vaihtarit leikki lumessa kuin pikkulapset :D.Tiivis tunnelma suojassa :D

Maanantaina herättiin kivasti puol seiskalta ja aamupalan jälkeen suunnattiin takas ulos. Meillä oli selviytymistaitojen opettelua, eli rakennettiin suoja ja sytytettiin nuotio, jossa sitten paistettiin jotain tikkupullan tapasta.

Illalla meillä oli leirinuotioSelfieee!Tiistain aktiviteetti oli hiihto. Meiät jaettiin kahteen ryhmään sen mukaan, onko eläissään kertaakaan hiihtäny tai lasketellu, tai ei. Mä en todellakaan oo mikää loistava hiihtäjä, mutta olin koulun hiihtotuntien takia edistyneiden ryhmässä muiden pohjoismaalaisten kanssa :D.
Tää kuva on otettu sen jälkeen, kun mun sukset meni alamäessä ristiin ja kaaduin kauniissa kaaressa lumipenkkaan ilman pipoo ja hanskoja. Harmi, ettei se tullu videolle, läsnäolijoiden mukaan se oli mahtava lasku! :D

Saatiin varmaan parasta leiriruokaa mitä mä oon ikinä syöny!Illalla oli Talent show, jossa oli kaikenlaisii esityksiä;sketsejä, vitsejä, saksofonin, kitaran ja pianon soittoo ja jalkapallotemppui.


Illalla ens vuoden vaihtarit valkkas Top 4-maansa ja me kirjotettiin itsellemme kirjeet, jotka Rotary lähettää meille kun ollaan oltu pari viikkoo kotona. Toi oli mun mielest tosi hyvä idea!


 ´
D7070 Inbounds and Outbounds!Keskiviikkoaamupäivänä oli ohjelmassa vielä yks ulkoiluaktiviteetti, mut mä aloin tuntee oloni aika kipeeksi, ja päätin jättää sen väliin, jotten tulis viel kipeemmäks. Lounaan jälkeen hyvästeltiin kaikki ja ajettiin sitten kotiin, jossa nukuin ja niistin loppuviikon, oon vieläkin vähän kipee.

Leirillä oli tosi kivaa, oli kiva tavata kaikki ens vuoden vaihtarit, me nähdään ne vielä pariin kertaan toukokuussa. Sain myös selville sen kuka tulee ens vuodeks Suomeen! Kaikki me Inboundit pidettiin esitelmät meidän maista, ja oli kyl mielenkiintost seurat niitä, koska vaika me ollaan tunnettu toisemme jo aika kauan, ei me välttämättä tiedetä toistemme maista kauheen paljoa. Eli tosi onnistuneet neljä päivää siis!

Ens postauksen teen varmaan mun normipäivästä täällä, ja sen jälkeen ois luvassa se kysymyspostaus. Eli kysymysiä saa vieläkin laittaa tulemaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti