sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

K: 15!

Moi! Enää siis jäljellä 15 päivää ja huomenna kaks viikkoo siihen, kun suuntaan kohti New Yorkia!! Tässä vaiheessa lähdön todellisuus on alkanut tuntua ja tunteet vaihtelee niin laidasta laitaan! Joinain päivinä haluais lähteä heti, ja välillä jäädä vain kotiin. Mutta suurimman osan aikaa oon innoissani lähdöstä, mutta jännittää tosi tosi paljon. Tässä viikon aikana oon nauttinut Suomen kesästä. Käynyt kavereiden kanssa mökkeilemässä, kävellyt Porissa jazzkadulla ja käynyt perheen kanssa Tampereella.


Myös vaihtoasiat edistyy. Pinssejä on nyt valmiina noin 60, enää jäljellä 80! Lähipäivinä täytyy vielä hoitaa viimeinen rokotus, josta tuli tieto vasta pari päivää sitten... Työt myös loppui, joten seuraavat kaks viikkoa ennen lähtöä saan vielä lomailla! Ens viikolla pitäis hoitaa vakuutus, noutaa luottokortti ja pitää mun läksiäiset.
Ja mun tietojen mukaan Netta on laskeutunut vihdoin Australiaan pari tuntia sitten! Toivottavasti sun lennot meni hyvin ja et oo ainakaan vielä joutunu kengurun potkimaksi :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti