perjantai 19. joulukuuta 2014

K: Vikat syyslukukauden viikot


Heissan!
Joulu tulee kovaa vauhtia ja tää oli syyslukukauden vika viikko koulussa, loma alko tänään. Syksy on mennyt kyl tosi nopeesti! Mutta nyt kuvia mun joulukuun ekoilta viikoilta.Joulukuun ekal viikolla meillä oli kuvisluokan kanssa retki Torontoon. Käytiin OCAD Universityssä (eli Ontario College of Art and Design) kierroksella ja oli kyllä tosi siisti ja moderni rakennus, paljon kaikkee hienoa designia. Iltapäivällä mentiin sitten taas vaihteeks Eaton Centreen shoppailemaan.
Toi kuutiorakennelma on koulun uusin lisäys, jossa mekin oltiin käymässä, oli kyl siisti rakennus!
Perjantaina menin mun kaverin Natalien luo kylään ja mentiin kattomaan sen pikkukylän järjestämää Jouluparaatia. Toi kylä on tunnettu sen taiteellisuudesta ja siellä oli tosi monta pientä ja nättiä design- ja sisustuskauppaa paikan pieneen kokoon nähden.Näitten kissa osaa noutaa palloa :D.Itsenäisyyspäivälauantaita vietin kotona linnan juhlia katsoen, kotiin skypetellen, lauluharkoissa ja mokkapaloja leipoessa.
Sunnuntaina oli kirkkokuoron joulukonsertti, joka suju kyllä hyvin!


Kissaaki kiinnosti paketti ;D
Maanantaina saapu ihana joulupaketti mun kavereilta, mutta en saanu lupaa avata ennen joulua! Kiitti paljon kaikille paketista! <3
Kuvistunnilla piirretään ruuminosia. Ekal tunnil piirrettiin toistemme silmiä, seuraavaks korvii ja neniä ja nyt suita ja käsiä. Joulun jälkeen piirretään sitte kokonaisia ihmisiä.En jaksanu tavata mun nimee, joten sanoin vaan olevani Katie :DNättejä joulukortteja mitä löysin :)
Paketoin kaikki lahjat ja sain ne lähetettyä postissa tän viikon maanantaina.


Viime viikon torstaina koululla järjestettiin "Music Night", jossa kaikki musiikkioppilaat esiinty. Meiän kuoron lisäksi esiintyjinä oli koulun kaks orkesteria ja toinen kuoro.

Mun kuoropaita


 Ennen ja jälkeen- kuvat :D. Viime perjataina koulun oppilaskunta järjesti Winter Semi Formal- tanssit.


Siitä tietää, että on hieno tilaisuus kun on oikein suihkulähdekkin :DMä, Natalie ja Brianna


Sunnuntaina mentiin hostäidin ja sen kaverin kanssa Peterborough-nimiseen kaupunkiin kuuntelemaan Händelin Messias oratoriaotaTällä viikolla oli mun pitkällinen pipareiden leipomis-projekti. Ja voin kyllä sanoa että onnistu tosi hyvin. Kiitos mummu reseptistä, kyllä nää täällä tykkäs :D!


Keskiviikkona mentiin Torontoon hostisän ja toisen hostsiskon kanssa. Käytiin IKEAssa mut oli kyl pieni pettymys, kun siellä ei ollukkaan glögiä tai irtokarkkeja, vaikka nettisivuilla niistä kerrottiin... No, löysin sentään Maraboun suklaata :D.


Lounaaks kiinalaista ruokaa
Toronton metro


Mein koulu keräs tänä vuonna melkein 50 000 dollaria (35000 €) syöpätutkimukselle


Torstaiaamupäivällä oli koulun "joulujuhla". Siellä oli ohjelmassa musiikki- ja tanssiesityksiä, videoita ja muita kertomuksia mein syksyn varainkeruista, opettajien hauska muotinäytös ja tietty joulupukki :D. Tän jälkeen mentiin iltapäiväks Trentoniin kattomaan elokuvaa. Oli kyl tosi tuottelias koulupäivä.


Tänään oli vika koulupäivä ja lomat alkoi! Oon kyllä tosi innoissani lomasta ja joulusta, vähän hirvittää kuinka kovasti koti-ikävä sitten aattona iskee... No, se on sen ajan murhe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti