torstai 25. kesäkuuta 2015

K: Last weeks of school

Moi! Mulla on nyt vihdoin tiistaina alkanu kesäloma. Huomenna lähen mun reissulle Arizonaan, joten en varmaan päivittele ennen kun tuun sieltä takas kymmenen päivän ppäst. Joten tässä juttua parista viime viikosta :).

Edellisviikonloppuna Amanda kutsu kaikki vaihtarit sen luo allasbileisiin. Tää oli vika kerta kun oltiin kaikki yhessä, koska osa lähtee jo pian kotiin ja pari parin viikon kestävälle Rotary- reissulle itärannikolle. Meillä oli tosi kivaa, uitiin, grillattiin ja kuunneltiin musiikkia.


Chloé, mä, Mako ja Amanda 

Japan, Chile, France, Finland and Belgium

The Exchange girls <3Jätskillä koulun jälkeen
Leffailtaa

Pitsaa ruokatunnilla

Yks Natalien kauniista piirrustuksista kuvistunnilla :D


Arts and grafts- kurssin loppukokeena piti tehdä hahmo kierrätysmateriaaleista. Mä tein meduusan purkista ja muovipusseista.Juhannusta täällä ei siis juhlita, joten laitoin sitten kukkasia päähän juhlan kunniaksi :D.

Mä ja Chloé pidettiin meiän jäähyväis- ja kiitospuheenvuoro rotarykokouksessa
Löysin seittemän kukkaa! :D

Mun hostäiti koristeli mun oven :)


Viikonloppuna menin taas Torontoon Makon luo. Se lähtee rotaryn itärannikko- kierrokselle, joten en tuu sitä enää näkemään. Oli kyl tosi surullista sanoo hyvästit, se on yks mun parhaista kavereista täällä.Menin junalla Toronton Union Stationille ja sitten mentiin shoppailemaan Eaton Centre-ostarille.

Makon junaa odotellessani ostin Cinnabonin, eli korvapuustin näitten tapaan. Se oli kyllä niinku jos suomalaiseen pullaan olis lisänny parituhatta kaloria lisää :D.
Illalla mentiin Makon hostperheen luo Whitbyyn. Tehtiin ruokaa, ja oltiin yllättyneitä kun se oli jopa hyvää :D, ja katottiin leffaa.
Sunnuntaina mentiin taas shoppailemaan Oshawan ostarille, koska ei ehitty ostaa kaikkee lauantaina.


Thairuokaa, A&Wn bataattiranskiksia ja miniburgeri ja Orange Juliuksen smoothie


I'll miss you so much Mako!

Maanantaina oli vika koe ja samalla vika koulupäivä. Oli kyllä kiva päästä vihdoin kesälomalle, mutta oli kyllä vähän haikeeta. Kouluvuosi meni tosi nopeesti ja tulee kyllä ikävä mun lokeroo, joka-aamusia kuulutuksia huonoine vitseineen, lounastunteja mun kavereiden kanssa ja mun kavereita kaikilta kursseilta.

Done with my history examKoulu loppu yhentoista maissa ja sitten menin Briannan ja Hollyn kans Natalielle, jossa vietettiin loppupäivä uidessa, aurinkoo ottamassa ja pitsaa syödessä. Hyvä alku lomalle siis :D.Nyt oon siis hengaillu kavereiden kanssa, hyvästelly mun ekan hostperheen ja pakkaillu reissua varten. Tänään illalla meen mun kavereiden kanssa päättäjäisiin, joissa nään mun muita koulukavereita vikaa kertaa. Huomenna iltapäivällä suuntaan Torontoon ja lento Chicagoon lähtee kuuden maissa illalla, ja Chcagosta lennän sitten Arizonaan, Tucsonin kaupunkiin, jossa vietän yheksän päivää. En luultavasti ehi päivitellä blogia siellä ollessa, joten nähdään taas kun palaan sieltä; luvassa luultavasti aika kuvatulva :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti