torstai 14. elokuuta 2014

K: New York osa 2

Moi taas!

Nyt on siis viikko takana hostperheen luona! Tuntuu tosi oudolta! Osittain tuntuu että oisin ollu täällä vaikka kuinka kauan, osittain aika on kulunu tosi nopeesti. Lupaan laittaa seuraavaan postaukseen juttua ja kuvia mun ekasta viikosta, mutta nyt luvassa selostus vikasta New Yorkin päivästä. 


Keskiviikkoaamuna lähdettiin terveellisen aamupalan jälkeen seikkailemaan metrolla kohti Empire State Buildingia. Oltiin katottu metrolinja ja -pysäkit valmiiks ja kaikki suju hyvin, vaikka metrojuna oli myöhässä jonkin onnettomuuden takia. Tultiin Empire State Buildingiin suht aikasin vähän ennen yhdeksää, eikä jonot ollut kauheen pitkiä. Ja vaiks olis ollutkin, oli näkymät kyllä sen arvoset!
Kun oltiin laskeuduttu sieltä korkeuksista, mentiin pakolliselle Starbucks- käynnille. Sen jälkeen ajatuksena oli mennä shoppailemaan lähistöllä oleviin kauppoihin. Kävi kuitenkin niin, että mä ja Janette mentiin ekana Victoria's Secret'iin eikä tultu sieltä ulos kun vasta tunnin päästä, jolloin oli jo aika lähtee Times Squarelle ja M&Ms- kauppaan. Hups! Käytiin siis valtavassa M&Ms- karkkikaupassa ja kadun toisella puolella Hersheys- kaupassa. Sen  jälkeen onnistuttiin pitkällisen yrittämisen jälkeen saamaan taksi ja ajeltiin sillä hotellille ja koulutukseen.Koulutuksen jälkeen meillä oli ruhtinaalliset 30 minuuttia aikaa valmistautuu illalliseen The View- ravintolassa. Tosi pikasen vaatteidenvaihdon jälkeen lähdettiin siis limusiinikyydillä kohti Marriott Marquis- hotellissa sijaitsevaa pyörivää The View- ravintolaa. Olin aina ajatellu, että hotellin nimi kuulosti tutulta, mutta en tiennyt mistä. Sitten kun lähettiin kohti hissejä mä tajusin mistä mä muistin hotellin nimen! Täs hotellis oli siis kuvattu paljon kohtauksia Nälkäpeli- elokuviin. Niissä hisseissä oli kuvattu kohtauksia Vihan liekkeihin, muun muassa leffan kuuluisa hissikohtaus, jossa Johanna Mason esitellään. Olin ihan innoissani koko matkan ylös! Ravintola oli kyl tosi hyvä ja näkymät upeet. Ruokakin oli tosi hyvää, varsinkin jälkiruokapöytä, jossa oli suklaaputous, nam! Syömisen jälkeen käveltiin vikan kerran läpi öisen Times Squaren hotellille. Siellä vuorossa oli pakkaamista ja muutaman tunnin yöunet ennen lähtöö lentokentälle neljältä aamulla.

Tässä siis selostus New Yorkin matkasta, joka oli kyllä aivan mahtava! Nähtiin niin paljon ja käveltiin vielä enemmän! Nukuttua tuli aika vähän ja oon nyt vasta päässyt eroon univeloista, mutta se oli sen arvoista. Olis ihanaa mennä New Yorkiin uudestaan lomalle, mutta en mä siellä asua voisi, liian paljon ihmisiä! Täällä ja kotona maalla on kivempaa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti