sunnuntai 24. elokuuta 2014

K: Niagara Falls

Hei taas!

Tässä siis mun lupaama matkakertomus reissusta Niagaran putouksille. Valmistautukaa mammuttipostaukseen! Lähdettiin siis matkaan sunnuntaiaamuna ja aloitettiin kolmen tunnin ajo kohti putouksia.
Puolenpäivän aikoihin päästiin perille. Mä olin aina ajatellut, ettei Niagaralla ole oikein muuta kun itse putoukset, mutta siellä onkin kokonainen pikkukaupunki, täynnä kauppoja, kasinoita, leffateattereita, vahamuseoita, minigolfratoja ja muita turistiohteita.Kun oltiin käyty hotellilla syömässä ja viemässä tavarat, lähdettiin sitten kohti itse putouksia.


Oli ne putoukset kyl aika vaikuttavat kun ne tuli ekaa kertaa näkyviin! Jatkuva kohina ja kaikki se veden määrä!! Otettiin parit kuvat putouksen edessä ja lähdettiin jonottamaan pääsyä veneelle, joka tekee kierroksen putouksilla. Se menee ihan putouksen juurelle ja noi sadeviitat tuli kyl tarpeeseen! Sumua oli niin paljon, että oli ihan kun olis satanut!

Risteilyn jälkeen lähdettiin kiertelemään pääkatua ja sen nähtävyyksii. Oltiin hommattu sellaset "Adventure Pass"it joilla pääs ilmaseks tiettyihin paikkoihin. Käytiin siis vahakabinetissa, 6D- leffassa, jossa tuolit liikkui, minigolf-radalla ja maailmanpyörässä. Käytiin myös syömässä Planet Hollywood- ravintolas ja ostamas karkkia Kanadan ainoosta isosta Hersheys- suklaakaupassa.

Outoa, mut hyvää jätskiä

Maanantaina käytiin shoppailemassa ja ajettiin sitten lähemmäs Torontoa käymään sukulaisten luona. Jos mä ymmärsin oikein, ne oli mun hostperheen pikkuserkkuja. Illalla ajettiin hotellille Waterloo-nimiseen kaupunkiin.
Aamulla mentiin Waterloon yliopistoon ja osallistuttiin siellä esittelykierrokselle, koska mun hostsisko tutkii eri yliopistoi, joihin hakea. Kampus oli kyl valtava! Seittemän kirjastoo, valtavii rakennuksii ja kuus Tim Horton's- kahvilaa :D. Sen jälkeen vaan ajeltiin kotiin valtavan ruokakaupan kautta. Tiistailta ei paljon kuvia oo, mutta täs muutama.Täällä on ilmestyny kauppoihin jo ekat joulukamat


Siinä siis meidän pieni roadtrip ja oli kyl kivaa! Kerron loppuviikon tapahtumist sitten myöhemmin, nyt suuntaan lukemaan altaalle, tääl aurinko paistaa ja lämmintä on yli 20 astetta. :)
1 kommentti:

  1. Kaisaaaaa! Se Waterloon yliopisto on juuri se, missä äitisi serkku Päivi opettaa..... ��
    Siinä Niagara Fallsin kaupungissa on vielä semmoinen hauska juttu, että siinä sillan toisella puolella oleva kaupunki on myös nimeltään Niagara Falls, mutta se on vaan Usan puolella

    VastaaPoista